Badrumsrenovering Söderhamn

CH Rör är experter på badrumsrenoveringar. Står du inför en badrumsrenovering och bor i Söderhamn? Välkommen!

certifikat

Vi utför badrumsrenovering i Söderhamn

Att renovera badrummet är ett roligt och spännande projekt för er som husägare. Se till att vända er till någon som har de rätta certifikaten och utbildningar för att säkerställa en professionell badrumsrenovering.

Välkommen till oss på CH:s Rör – din expert på värmepumpar i Söderhamn. Vi är rörmokare med över 30 års branscherfarenhet. Vi hjälper kunder runt om i Söderhamn med omnejd samt Bollnäs kommun med allt inom värme och vatten. Vi kan VVS och utför allt från installation av nya värmepumpar till vattenanalys.

CH Rör har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar i olika omfattning. Med oss som genomför din badrumsrenovering kan du känna dig trygg med att du får en renovering i hög standard som håller de kvalitetskrav som du räknar med.

Hos oss är alla VVS-montörer auktoriserade, kunniga och certifierade att utföra alla typer av badrumsrenoveringar och våtrumsarbeten. Självklart kan vi hjälpa dig med mindre enskilda uppdrag också.

Våra tjänster

Hos oss hittar du erfarna rörmokare som har expertis inom olika delar av branschen.

närbild på element

Värme

CH Rör har gedigen kunskap av olika typer av värmesystem för både privatpersoner och företag. Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump eller system för en prislapp som passar dig.

man som fyller på vatten i kran

Vattenanalys

Om du har en egen brunn, är det viktigt att med jämna mellanrum göra en vattenanalys. Det finns många olika anledningar till att testa sitt vatten. Vi kommer och testar ditt vatten på plats.

badrum i ett showroom

Showroom

Vi har ett showroom där du kan se olika typer av produkter som vi säljer och installerar. Det är enkelt för dig att se hur produkterna ser ut i verkligheten när dem är monterade. Hör av dig till oss för att boka ett möte.

rörmokare som utför service på rörsystem

VVS

Självklart kan vi hjälpa dig med alla de traditionella tjänsterna som en rörmokare erbjuder. Vi kommer på service, reparation, installation. Du kan också vända dig till oss för en komplett badrumsrenovering.

NIBE Finansiering

Låna upp till 250 000 kr
Finansiera hela ditt värmesystem, i samarbete med Ikano Bank.

Har du koll på ditt vatten?

Rent vatten är ingen självklarhet. Bor du utanför det kommunala vattennätet och har egen brunn, är det viktigt att göra en vattenanalys med jämna mellanrum.

Vi rekommenderar att en vattenanalys görs vart tredje år då det genom dagens miljöpåverkan sker stora förändringar i vattenkvalitén på relativt kort tid. Föroreningar och partiklar i vattnet kan ge följdskador på vattenledningar samt vara otjänligt att dricka, både för barn och vuxna. Nedan kan du läsa om några av de eventuella problem som kan uppstå med ditt vatten.

Järn/mangan

Halter av järn och/eller mangan finns i de flesta borrade brunnar och leder som regel till missfärgningar samt avvikande lukt och smak vid kontakt med syre. Järn och mangan i sitt ursprungliga tillstånd kan inte uppfattas med blotta ögat förrän i kontakt med syre då järn och mangan fälls ut till synliga partiklar och avlagringar genom oxidering.

Svavelväte

Om ditt vatten luktar som ruttna ägg så är det förmodligen för att vattnet har halter av svavelväte i sig. Problemet uppstår när det inte finns tillräckligt med syre vid den organiska nedbrytningsprocessen av avloppsvatten. Människan är känslig för lukten och kan redan vid väldigt låga halter av svavelväte känna av den.

Radon

Ibland passerar grundvatten genom uran, och andra bergarter med hög radiumhalt. Detta resulterar ofta i att den radioaktiva gasen radon tillförs vattnet, något som kan vara svårt att upptäckta då radonhaltigt vatten varken ser eller luktar märkligt eller avvikande. Om den uppmätta radonhalten når nivåer om 1.000 becquerel per liter vatten (eller mer), klassas vattnet som otjänligt.

Badrumsrenovering i hög klass

Att renovera badrummet är ett roligt och spännande projekt för er som husägare. Se till att vända er till någon som har de rätta certifikaten och utbildningar för att säkerställa en professionell badrumsrenovering.

Förutom att vi besitter en gedigen kunskap så är badrumsrenoveringar både en passion och specialitet hos oss. Vi har över 30 års erfarenhet av renoveringar av badrum i Söderhamn med omnejd.

Vår ambition är att göra hela projektet så enkelt och smidigt för dig som det bara går. Därför kan du räkna med oss som både planerings- och inköpspartner.

Är du en utav våra potentiella badrumsrenoverings-kunder? Börja redan idag med med att kontakta oss för en offertförfrågan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Tips för badrumsrenovering

01

Sätt en budget

Planera efter en budget i förhand.

02

Tänk på vilka behov som finns

Planera in vilka behov som finns redan innan renoveringen påbörjas.

03

Bestäm stil

Fundera på vilka färger och stilar du vill ha i ditt nya badrum.

04

Belysning

Vilken belysning man väljer att sätta, har stor inverkan på badrummets utseende.

Ett badrum som nyligen har renoverats

Om oss

CH Rör AB drivs av Tomas Svensson. Vi har 30 års erfarenhet inom rörbranschen och besitter gedigen kompetens av alla typer av VVS-arbeten – såväl stora som små. Vi är verksamma i södra Hälsingland med kontor i Söderala.

Vi är engagerade, kunniga och är certifierade. Vi har en seriös miljömedvetenhet och vår målsättning är att du som kund ska vara nöjd genom hela arbetet, från början till slut.

Anlita oss för badrumsrenovering i Söderhamn

Om jobbet görs av fel person som inte inte besitter tillräcklig kunskap och saknar certifiering är riskerna stora. Ofta leder det till stora utgifter för att åtgärda problem som aldrig hade uppstått om det var gjort rätt från början. Undvik detta igenom att anställa en rörmokare du kan lita på, CH Rör!

Hör av dig

070-224 09 07
info@chror.se
Sockenvägen 39
826 61 SÖDERALA