Rörmokare Söderhamn

Välkommen till CH Rör. Hos oss hittar du ett gäng erfarna rörmokare i Söderhamn som har en gedigen bakgrund inom branschen.

certifikat

Välj en bra rörmokare i Söderhamn

CH Rör är ett VVS-företag i Söderhamn som tillhandahåller VVS-tjänster. Vi erbjuder även rådgivning, installation och reparation av värmepumpar samt badrumsrenoveringar.

Välkommen till CH Rör – din expert på värmepumpar i Söderhamn. Våra rörmokare har över 30 års erfarenhet i rörbranschen och hjälper kunder runt om i Söderhamn och Bollnäs kommun med omnejd med allt inom värme och vatten. Vi kan allt inom VVS och utför såväl installation av nya värmepumpar som vattenanalys.

Vårt VVS-företag i Söderhamn består av ett gäng erfarna, yrkeskunniga och certifierade rörmokare. När du anlitar oss kan du vara trygg med att vi alltid tar fullt ansvar vid varje uppdrag och är lyhörda för våra kunders behov och önskemål. Hos oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med våra rörmokararbeten.

Våra tjänster

Hos oss hittar du erfarna rörmokare som har expertis inom olika delar av branschen.

närbild på element

Värme

CH Rör har gedigen kunskap av olika typer av värmesystem för både privatpersoner och företag. Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump eller system för en prislapp som passar dig.

man som fyller på vatten i kran

Vattenanalys

Om du har en egen brunn, är det viktigt att med jämna mellanrum göra en vattenanalys. Det finns många olika anledningar till att testa sitt vatten. Vi kommer och testar ditt vatten på plats.

badrum i ett showroom

Showroom

Vi har ett showroom där du kan se olika typer av produkter som vi säljer och installerar. Det är enkelt för dig att se hur produkterna ser ut i verkligheten när dem är monterade. Hör av dig till oss för att boka ett möte.

rörmokare som utför service på rörsystem

VVS

Självklart kan vi hjälpa dig med alla de traditionella tjänsterna som en rörmokare erbjuder. Vi kommer på service, reparation, installation. Du kan också vända dig till oss för en komplett badrumsrenovering.

NIBE Finansiering

Låna upp till 250 000 kr
Finansiera hela ditt värmesystem, i samarbete med Ikano Bank.

Har du koll på ditt vatten?

Rent vatten är ingen självklarhet. Bor du utanför det kommunala vattennätet och har egen brunn, är det viktigt att göra en vattenanalys med jämna mellanrum.

Vi rekommenderar att en vattenanalys görs vart tredje år då det genom dagens miljöpåverkan sker stora förändringar i vattenkvalitén på relativt kort tid. Föroreningar och partiklar i vattnet kan ge följdskador på vattenledningar samt vara otjänligt att dricka, både för barn och vuxna. Nedan kan du läsa om några av de eventuella problem som kan uppstå med ditt vatten.

Järn/mangan

Halter av järn och/eller mangan finns i de flesta borrade brunnar och leder som regel till missfärgningar samt avvikande lukt och smak vid kontakt med syre. Järn och mangan i sitt ursprungliga tillstånd kan inte uppfattas med blotta ögat förrän i kontakt med syre då järn och mangan fälls ut till synliga partiklar och avlagringar genom oxidering.

Svavelväte

Om ditt vatten luktar som ruttna ägg så är det förmodligen för att vattnet har halter av svavelväte i sig. Problemet uppstår när det inte finns tillräckligt med syre vid den organiska nedbrytningsprocessen av avloppsvatten. Människan är känslig för lukten och kan redan vid väldigt låga halter av svavelväte känna av den.

Radon

Ibland passerar grundvatten genom uran, och andra bergarter med hög radiumhalt. Detta resulterar ofta i att den radioaktiva gasen radon tillförs vattnet, något som kan vara svårt att upptäckta då radonhaltigt vatten varken ser eller luktar märkligt eller avvikande. Om den uppmätta radonhalten når nivåer om 1.000 becquerel per liter vatten (eller mer), klassas vattnet som otjänligt.

En rörmokare för flera ändamål

CH Rör har ett brett tjänsteutbud. Våra rörmokare i Söderhamn kan hjälpa dig med näst intill allt inom VVS.
Nedan ser du exempel på vad våra rörmokare kan hjälpa dig med.
  • Rörservice
    Till exempel byte av blandare, ventiler, avlopp, varmvattenbredare m.m.
  • Badrum/kök
    Du kan anlita oss för kompletta badrumsrenoveringar eller enstaka insatser i badrum eller kök
  • Värmepumpar
    Vi hjälper dig hitta rätt värmepump som passar dig och din bostad. Idag har vi värmepumpar från ett flertal ledande varumärken. 

Rörmokeri

Bergvärmepump

Bergvärmepumpen är miljövänlig. Dessutom har bergvärmepumpen den högsta energibesparingen av alla olika typer av värmepumpar.

Luft-vattenvärmepump

På samma sätt som luft-luftvärmepumpen så tar luft-vattenvärmepumpen även värme från utomhusluften. Istället leder den ut värmen genom vatten till skillnad från genom luft.

Övriga värmepumpar

Det finns en rad olika alternativ bland värmepumpar. T.ex: frånluftsvärmepump, jordvärmepump, sjövattenpump, grundvattenpump m.fl.

Ett badrum som nyligen har renoverats

Om oss

CH Rör AB drivs av Tomas Svensson. Företaget har 30 års erfarenhet inom rörbranschen och besitter gedigen kompetens av alla typer av VVS-arbeten – såväl stora som små. Vi är verksamma i södra Hälsingland med kontor i Söderala.

Ska du installera en ny värmepump eller har det blivit dags att byta ut den befintliga? Oavsett vilken anledning det än gäller så kan våra rörmokare hjälpa dig. När du anlitar oss kan du vara trygg med att vi alltid tar fullt ansvar vid varje uppdrag och är lyhörda för våra kunders behov och önskemål. Vår målsättning är att du som kund ska vara nöjd genom hela arbetet, från början till slut.

Anlita våra rörmokare i Söderhamn

Hos CH Rör bemöts du av erfarna rörmokare i Söderhamn med stort miljötänk. Vårt certifikat säkerställer att vi utför professionella rörarbeten som håller hög kvalitet och lång livslängd. Kontakta oss när du är i behov av rörmokare i Söderhamn. Vi utför rörarbeten med omnejd.

Hör av dig

070-224 09 07
tomasleesvensson@gmail.com
Sockenvägen 39
826 61 SÖDERALA